BET365免許証が認証されない

雑談

Posted By SSK  2016-07-22 12:47:04 訪問者数 1854
すみません、アカウントにメッセージ来ていました、どういう意味ですかね?
Dear Customer,

Thanks for uploading the document.

We still need to verify your ID.

You can verify your account by uploading a copy of your passport, ID card or driving licence online cia the Members section of our website. Please log in, go to Services in the top right corner of our website, click on Members, chooose My Account and select Know Your Customer.

Alternatively, you can take a photograph of your ID document using your phone or camera or make a scanned copy and email this to us at documents@bet365.com . Please remember to include your username and four-digit security number.

※この質問は問い合わせフォームより送信されたメッセージを送信者の了承を得て転載しております

コメントを書く

ニックネーム(必須)
メールアドレス
(必須・非表示)
コメント(必須)
画像(任意)

コメント(28)

それでは、BET365は運転免許証で認証ができるということですね、安心しました。

ご回答ありがとうございました。
今後とも当サイトを宜しくお願い致します。
by 管理人 2016-07-27 14:11:42
何もせずにいたのですが急にメールが届きました、!
by SSK 2016-07-27 14:10:37
無事認証が終わったと聞いてほっとしました!

ちょっとお伺いしたいのですが、結局戸籍謄本は送らずに認証は完了されたのでしょうか?

他の方のためにもお教えいただけるととてもありがたいです、お返事お待ちしております。
by 管理人 2016-07-27 14:10:18
できました!ありがとうございました!
by SSK 2016-07-27 14:09:49
例えば引出ができるか試してみるとかどうでしょう
by 管理人 2016-07-27 14:09:21
規制がかかってるかの確認はどうやって出来ますかね?
by SSK 2016-07-27 14:08:59
以下翻訳です。
==========

大変長らくお待たせしておりました。

あなたのアカウントの本人確認の手続は無事に完了しました。
今後は規制を受けずにBET365の提供するすべてのサービスをお楽しみください。

今後ご不明な点がございましたら4Digit Numberを添えてなんでもお気軽にお問合せ下さい。

==========

と書いてあります。

しかし、二番目のメールには
==========

残念ながらお送りいただいた書類は本人確認書類として承認されませんでした。

理由は撮影された画像が荒く、書類上の情報がはっきりと読み取れなかったためです。

再度書類を撮影しなおしてお送りいただけませんか?

宜しくお願い致します。

==========

と、まったく逆のことが書いてあります。
まだ規制がかかったままなのであれば、二番目のメールが最新のものなのだと思います、下記文章とともに書類を撮影しなおして送ることをお勧めします!
by 管理人 2016-07-27 14:08:38
まだなにもしてなかったのですがこんなメールが届いてました。
We are pleased to inform you that we have successfully verified your account in accordance with our licence conditions and codes of practice. This means that your account has completed our Know Your Customer (KYC) verification process and we do not require any further information in regard to this.

We hope you continue to use and enjoy the full range of services we provide.

If you require any further assistance in regard to this or any other matter, please do not hesitate to Contact Us. Please include your four digit security number when responding to any emails.

その数時間後にこんなメールも来てました、両方訳していただけますか??
Unfortunately, we are unable to accept your proof of identification because the information displayed is not clearly visible. Could you please submit an alternative copy of this document at your convenience?
We appreciate your cooperation in this matter.
If you have any further queries, we may ask you to confirm your username and four-digit security number. If you are unable to recall your four-digit security number, go to Services in the top right corner of our website, click on Help, select FAQ - My Account and refer to What if I forget my four-digit security number.
by SSK 2016-07-26 18:43:24
翻訳すると
=======

本人確認につきお問合せ有難うございます。

認証作業が未だに完了されていないとのこと大変申し訳ございません。

もし今回ご提出いただける書類が日本語であればこちらで翻訳し確認いたします。
その際に何か問題があればすぐにご連絡致します。

=======

と、書いてありますのでとりあえず書類を送ってみるのが良いと思います!
by 管理人 2016-07-25 11:36:14
返ってきました!

Thank you for your email regarding the verification of your account.

I am sorry to hear that your account is not yet verified.

If you document is in Japanese then we can translate this document once we have received this. If there are any issues we will contact you.
by SSK 2016-07-25 11:35:52
私の友人もこれに引っ掛かりました。恐らくですが今ファイル共有フォルダとかあって他の端末からそれを送る事が可能となっているのが影響しているのでは無いでしょうか?
自分はスマホのカメラで撮影した物をそのまま所持していて機械音痴な為にそう言ったフォルダは一切利用していません。万が一の時にYahoo!メールにファイルを送る位しかしていません。jpegファイル形式なのに何故PCからとか相手が疑っているのでは?
ちなみにその先輩はマイナンバーを取得していたのでそれを提出して解決しました。
by 赤い彗星 2016-07-23 02:30:10
翻訳します

===========

パスポートをお持ちでないということ、理解致しました。

当社が補助資料としてご提出を望んでいるのはパスポートかBirth Cetificate です。
そちらの書類を確認し、既にご提出いただいている運転免許証の情報が照合できれば本人認証を完了するように努力いたします。

===========

と書いてあります。

このBirth Cetificateですが、直訳すると出生証明書となりますが、日本の場合には戸籍謄本がそれにあたると書いてあります。
ですのでこの場合は戸籍謄本を提出するべきなのだと思います。

万一戸籍謄本を取っても日本語であるという理由で拒否されないよう、念のため日本語の戸籍謄本でも良いか聞いてみるのが良いかと思います。
下記英文を送ってみて頂けますか?
===送付先&メール文章===

Thanks for your reply,
I can request my Birth Certificate from CIty Office however, the document is written in Japanese and it doesnt issue English one.

Do you accept the birth certificate written in Japanese?
Kindly advice.

Username(ユーザーネーム): XXXX
4digit Number(4桁の暗証番号): XXXX
Thanks,
===============

ちなみにSSKさんの免許証は住所変更などなさっていたり、何か普通と異なるような仕様はあったりしますか?

今後BET365を認証なさる方のためにも教えて頂けると大変ありがたいです、宜しくお願いします。
by 管理人 2016-07-22 17:44:14
英語の証明書持ってないと伝えたらこう返ってきました。
We understand that you do not have a document in English.

All we require is a 2nd ID document that can be either a Passport or a Birth Certificate confirming the information on the driving licence you have already provided and we can then look to try to complete the verification process for you.
by SSK 2016-07-22 17:33:12
どうなんでしょう…私も初めてのことで何ともアドバイスができません。
先月の6月20日頃に知人が手続きをした時には運転免許証ですぐに認証されたので、急にこんなことになり戸惑っています。
なるべく早くまたテストしてみようと思います。

もし入金前であれば、一旦アカウントを閉鎖し、再開設を試してもらうのがイイかなと思いますが、もう入金してらっしゃるんですもんね。

仮に、わたしがSSKさんの立場であればBET365のことはひとまず置いておいて、別のブックメーカーで登録、認証作業を終わらせて、そちらを利用します。

それで、ザ・ブックメーカーズの管理人の登録テストの結果を待って対処法を決めますね…他に方法が見つかりません。
by 管理人 2016-07-22 14:55:03
わざわざ国際免許取りにいかなければいけないのですか?もしくはパスポートを、そんなに手間かかるものなんですねなんか手っ取り早く出来ないんですかね?
by SSK 2016-07-22 14:25:14
翻訳します

===========

アカウント認証についてご連絡いただき有難うございます。

確かに以前、運転免許証のコピーをお送りいただいたことは確かに確認できております、しかしながら当社の書類審査部により、そちらの書類だけでは本人確認が不十分であると判断されました。

つきましては前回とは別の身分証明書の追加提出をお願い致します、大変心苦しいのですがそちらの書類をご提出いただけるまでアカウントの規制は解除できませんのでご了承ください。

ご期待に沿えず大変申し訳ございません。

===========

と書いてあります。
これを読む限り今後は日本語で書かれた身分証では本人確認を認めないということでしょうか…。
すると、保険証や住基カードでも認証が不可になる可能性もありますね…。

今後やれることと言えば、英語で書かれた身分証を取得するということでしょうか。
パスポート以外にも国際運転免許証は国内発行で英語で書かれた身分証になるようです。
(※国際運転免許証が認証書類として認められるかは未確認です)

調べてみたら免許センターであれば即日、警察署であれば2週間程度で発行されるようです。
(費用は2500円前後のようです)

参考サイト:海外旅行と国際免許ガイド
by 管理人 2016-07-22 13:47:29
名前だけ伏せてもらえれば全然オッケーです。
このままできないんでしょうかね
Thank you for your enquiry regarding the verification of your account.

I can see that you have previously provided a copy of your driving license however our verification checks on this have been inconclusive therefore we will need to see an alternative copy of ID to verify your account. Unfortunately until a second form of ID is verified the account will remain unverified. I can only apologise for any inconvenience caused.

Our team are available 24 hours a day by Live Chat, via email support-eng@customerservices365.com or call +44 1782 684757 and we will be pleased to assist you.
by SSK 2016-07-22 13:32:47
こちらを翻訳しますと、
あなたが送った運転免許証が書かれている言語(日本語)はサポートセンターでは受け付けておりません
代わりにパスポートもしくは下記の言語で書かれた証明書類はございませんか?

と、書いてあります。

今までは免許証で認証できていたのですが、何かルールが変わったのでしょうか…。

念のため、もし良ければもう一度問合せメールを送ってみてください。

Hi, I know my friends accounts were verified by submitting their Japanese Drivers License, May i know why suddenly my Drivers license was not accepted?

If Japanese agent is on leave, I will try to submit again after few weeks, I have only drivers license written in Japanese and dont have any ID written your supported languages.

Kindly advise.

Thanks,

わたしの友人のアカウントが日本の運転免許証で認証されたのを知っています。
何故わたしの免許証はダメなのでしょうか?

もし、日本人のスタッフが休暇中なのであれば数週間後にまた確認してもらうのでも大丈夫です、パスポートや他の言語で書かれた身分証も持っていないため、他に方法がないのです。

アドバイスをお願い致します。

と、書きました。
今後日本語のサポートは受け付けないという最悪のパターンではないといいのですが…。

また、お願いなのですが、このやり取りを掲示板にて公表させて頂いても宜しいでしょうか?
日本人メンバーにとってとても重大な変更ですので一人でも多くの方に知って頂きたいと思っております。

是非、ご了承くださいませ、宜しくお願い致します。
by 管理人 2016-07-22 12:55:34
返ってきたんですが、
Thank you for your email regarding verification of your account.

Unfortunately the language used with your driving licence is not supported by any of our Customer Service teams, however, we do offer support in 18 different languages. Do you have a passport then we can verify your account for you.

In order for us to assist you with your query, please can you contact us in one of the languages listed below:

English (English)
Spanish (Español)
German (Deutsch)
Italian (Italiano)
Portuguese (Português)
Danish (Dansk)
Swedish (Svenska)
Norwegian (Norsk)
Simplified Chinese (简体中文)
Traditional Chinese (繁體中文)
Bulgarian (Български)
Greek (Ελληνικά)
Polish (Polski)
Romanian (Română)
Czech (Česky)
Hungarian (Magyar)
Slovak (Slovenčina)
Dutch (Nederlands)
by 管理人 2016-07-22 12:54:24
別の年齢を確認できる書類が必要と言っています。
(パスポートか住基カードかマイナンバー個人カード)

免許証が認証に認められないというのはわたしにとっても初のケースです。
年齢を確認できる書類、と言っているのも気になります。

やはりもう一度理由を聞くのがいいと思います、受取られたメールに返信する形で下記の英文を送ってみてください。

Hi, I submitted Drivers License already why still need to submit more?
Is there any problem on my drivers license?

I don`t have neither Passport nor ID card, kindly let me know the reason why my drivers license wasnt accepted?

Thanks,

こちらは、運転免許証を提出したのになぜ更に書類を送らなければいけないのですか?
何か私の免許証に問題があったでしょうか。

パスポートもIDカードも持っていないため困っています、なぜ免許証が本人確認書類として認められなかったのか教えてください。

と、書きました!
by 管理人 2016-07-22 12:53:37
サポートの方から返ってきました。
Thank you for your email regarding the verification of your account.

I have reviewed your account and I can see that in order to proceed, we will require an alternative form of age verification such as a Passport or ID Card.

You can send us your documents by email. Take a photograph of the document using your smartphone or camera, or make a scanned copy, and send this to documents@bet365.com. Please remember to include your username and four-digit security number.

Once received, we aim to review your documents within 48 hours. Once the review is complete we will notify you by email. If you haven’t heard anything from us after 72 hours please feel free to contact us for an update.

Thank you for your cooperation with this.
by SSK 2016-07-22 12:53:09
免許証をSTEP1で、住民票とクレジットカード明細をSTEP2で送っているのであれば認証されるはずです。
これはBET365側の手違いな気がしてなりません。

わたしも今まで経験がないのではっきりとしたことが言えないのですが、確認をする必要があると思います。

下記のメールを免許証、住民票を添付して送ってみてください。

送付先: support-eng@customerservices365.com, documents@bet365.com (宛先2つ)
件名: Re-sending KYC documents
本文:
Hi, I was informed that I still need to submit ID, however I already submitted drivers license, telephone bill and resident setification.

All should be your accepted documents.

I am resending 2 of them now please confirm and complete the KYC process hopefully.

Let me know if there is anything I should do for the process.

Thanks,

こちらを翻訳すると

既に免許証、電話の領収書、住民票を提出しております、これらは全てそちらが本人確認書類として認めている書類のはずです。
今回そのうちの2種類の書類を添付してご送付いたしますのでご確認の上、認証して頂ければ幸いです。

何か他にすべきことがあればお教えください。

と、書きました!
by 管理人 2016-07-22 12:52:39
運転免許はSTEP1で使ってしまいました。
明日までにやらないとたしか制限になるんですよ、いま住基カード作りに行こうとしたんですけどそんな制度ありませんって言われて作れず、マイナンバーカードなら2、3ヶ月で作れますといわれ絶望して帰宅したところです
とりあえずクレジット明細をありったけ送りつけて、なおかつそれに顔付きの免許証も添付して送信したら同時に見てくれますかね?長くてすみません
by SSK 2016-07-22 12:51:36
お送りになったのはクレジットカードの明細書と住民票ですよね。
それで認証できないとなると、原因は顔写真付きの証明書を送っていないからだと思います。

SSKさんは運転免許証はお持ちでないですか?
by 管理人 2016-07-22 12:51:14
住民票送ったらこんなメールが来ました、ちなみにパスポートはもっておらず銀行の明細も住民票もダメとなるとどうすればいいのでしょうか?
保険証ではだめですかね?
Thank you for providing a copy of your ID documentation, which has been successfully verified.

To complete the Know Your Customer (KYC) verification process on your account there are a number of quick and easy options available to you. To view these options, simply go to Services, click Members, choose My Account and Know Your Customer.

Please note that certain restrictions may apply until we have successfully verified your account in accordance with our licence conditions and codes of practice.

If you require any further assistance in regard to this or any other matter, please do not hesitate to Contact Us. Please include your four digit security number when responding to any emails.
by SSK 2016-07-22 12:50:13
わたしは住民票で認証していないので確約はできないのですが、過去に住民票で認証した方もいらっしゃたので、
期限内の住民票であれば大丈夫だと思います!
by 管理人 2016-07-22 12:49:56
住民票でも大丈夫なのでしょうか??
by SSK 2016-07-22 12:49:35
書類が認められなかったので追加で下記の書類どれかを送るようにと言っています。
 ・各種免許証
 ・パスポート
 ・住民カード
 ・マイナンバー個人番号カード

このうち1点を下記のメール例文と一緒に送ってください

送付先: documents@bet365.com
件名: KYC documents
本文:
Hi, Please find a document for KYC Verification.

Thanks,
Username: XXXXXXX
4Digit Number: XXXX

XXXXのところにはご自身のユーザーネームと4Digit Numberを忘れずに入れて下さい。

大体3~5営業日ほどで認証されるようです。
それ以上時間がかかる場合はまたお問合せ下さい、催促のメール文を作成いたします

また、書類が承認されなかった場合によく起こるのは下記のような書類を送った場合です。
今回送る際には気を付けてください。

1₎ 書類の一部分しか画像に入っていない
  →本人確認書類を送る際には必ず書類の四つ角が全て見えて(=全体が写って)いなければなりません

2) 書類の有効期限が切れている
  →手紙、保険証券、明細などは発行から3カ月以内、免許証等は有効期限内のものでなければなりません

3) 本人の名前や住所が書かれていない
  →『②住所が確認できる郵便物』の場合、BET365に登録した住所が記載されていなければなりません

上記、どの項目も満たしているという場合は、サポートへ承認されなかった理由を聞いてしまうのがいいかと思います。
お受取りになったメールに返信する形で下記の英文を送ってみて下さい。
何故承認されなかったか?を訊ねています。

Hi,

Thank you for your email regarding to KYC process.

I have submitted 2 kind of documents as requested and may I know the reason why one of my KYC document wasn't approved and still I need to submit again.

Kindly advice.

Thanks,
Username: XXXXXXX
4Digit Number: XXXX

XXXXのところにはご自身のユーザーネームと4Digit Numberを忘れずに入れて下さい。

また、これに関する返信をお受取りになりましたらご連絡下さい!
by 管理人 2016-07-22 12:49:14

PREDICTION試合予想

テニス 1x2 ステイク: 10
フィッリプ ・クライノビッチvsダニエル太郎

不的中 クライノビッチ 2-0 ダニエル太郎 これで対戦成績4-0 相性の問題よりも実力...

by ひろ · 最終更新 4時間前 3
野球 1x2 ステイク: 8
LOSE:オールセントラルvsオールパシフィック

6-2でオールパシフィックが勝利しました。予想不的中です。

by kopites · 最終更新 1日前 1
サッカー 1x2 ステイク: 10
LOSE:徳島ヴォルティス vs 京都サンガ

徳島 1-1 京都:不的中

by まるよし · 最終更新 2日前 1
野球 1x2 ステイク: 10
WIN+1.78倍:レッズ vs ナショナルズ

入金を確認しました。ありがとうございます!

by まるよし · 最終更新 2日前 2
野球 O/U ステイク: 10
LOSE:レッドソックス vs ヤンキース

レッドソックス 1-4 ヤンキース:不的中 完全に読み通りの試合展開だったにもかか...

by まるよし · 最終更新 2日前 1

PAGE TOP